Om os

Billigehundesnacks.dk er skabt for at have en webshop udgave af min fysiske butik på Fanø, ved navn Fanø Foder. Men For at få et navn der henvender sig til folk der ikke er fra Fanø måtte jeg finde på et andet navn til wepshoppen, og derfor hedder den billigehundesnacks.dk

Jeg bestræber mig på at der løbende og ofte kommer nye ting på shoppen, så der altid er nye og spændende ting til dine dyr.

På trods af navnet som antyder at det kun handler om billige snacks til hunde, så er der også et lille udvalg af foder,snacks og udstyr til andre dyr... Det satser jeg også stærkt på at kunne udvide, så vi ender med et bredt sortiment på alle fronter, men man skal jo starte et sted.

Min ambition med denne side er at det skal være muligt at kunne få snacks,foder og udstyr til dyr uden at det behøver at være super dyrt-så målet er at have god kvalitet, og super god service til fornuftige priser. 

Hvis du kommer en tur til Fanø er du naturligvis meget velkommen til at kigge forbi den fysiske butik som er omkring 100 kvadratmeter.